Velkommen til sæsonen 2018 – 2019 i Aftenskolen AOF Frederikssund/Halsnæs


Atter i år har vi en sæson med spændende og inspirerende muligheder for at lære noget nyt og møde nye mennesker inden for dine interesse-områder. Aftenskolen AOF håber, at du har lyst til bruge vore tilbud.
Du kan forespørge og tilmelde dig på denne hjemmeside under det enkelte kursus, du kan og sende en e-mail til aof.frederikssund@gmail.com eller ringe til AOF Frederikssunds tlf. 4733 5582 / telefonsvarer, herefter vil du/i modtage et bank indbetalingskort med deltagernr. til indbetaling enten via webbank eller posthus – det er nemt !

Det er klogt at sikre sig plads på det eller de ønskede hold allerede når kataloget udkommer! Ved stor interesse vil vi dog i nogle tilfælde kunne dublere hold, forudsat der er lokaler og lærere til det. Men kom hellere i god tid - så er du mere sikker på en plads!

Deltagerindflydelse: Hvert hold kan indstille en kandidat - elev hhv. lærer - til at deltage i AOF’s bestyrelsesmøder som tilforordnede. Valget er gældende for et år og indstillingen skal være AOF i hænde senest 1. november 2018

1 lektion/time svarer til 45 minutters undervisning

Kontakter:

 

 

 

 

 

 

 

Forespørgsler
Tilmeldinger
Programmer

}

aof.frederikssund@gmail.com

Tlf.21373982 ( 13.00-17.00 hverdage )

 

 

 

 

       

venlig hilsen fra AOF ledelsen

Formand
Poul Erik Skov Christensen
Fyrrebakken 7
3600 Frederiksund

poulporta@gmail.com  


Skoleleder
Gert Christensen
Slotsbakken 97
2970 Hørsholm

aof.frederikssund@gmail.com